Salată de Quinoa cu anghinare și pătrunjel

Salată de Quinoa cu anghinare și pătrunjel
Salata de Quinoa cu anghinare și pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 100 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, quinoa, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de Quinoan și pătrunjel, Salată caldă de quinoa cu halloumi la grătar și sos de pătrunjel, și Anghinare la grătar cu pătrunjel și usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și cimbru; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
3
Adăugați anghinare; saut 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Adăugați bulion și quinoa; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 18 minute sau până când lichidul este complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
BulionBulion
5
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul, coaja, sucul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista