Reteta Salata de pui Rotini se poate face în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 647 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită sare și piper, lapte, cimbru și parmezan. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este destul de bun. Rețete similare includ Salată Rotini De Caju-Pui, Salată Rotini De Pui De Caju, și Salată Antipasto Rotini.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Gatiti pieptul de pui in apa clocotita pana nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pieptului de pui ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoi
2
Tăiați pieptul în cuburi și întindeți-l într-un singur strat pe o farfurie; puneți puiul la frigider timp de 1 oră sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Umpleți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați pastele în apa clocotită; gatiti pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți și clătiți bine cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Amestecați țelina, parmezanul, ceapa verde, maioneza, smântâna, laptele, pătrunjelul, busuiocul și cimbru împreună într-un castron mare. Îndoiți puiul, rotini și mazărea în amestecul de maioneză. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi