Salată De Pui La Grătar Și Romaine Caesar

Reteta Salata de pui la gratar si Romaine Caesar este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 438 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, parmezan, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Rețete similare sunt Salată De Pui La Grătar Și Romaine Caesar, Salată De Caesar De Pui Romaine La Grătar, și Salată de Caesar de pui cu Romaine la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți salata uniform cu jumătate de ulei, apoi ungeți puiul cu uleiul rămas.
Pui la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Transferați pe placa de tăiere; lăsați să stea 5 min.
Între timp, așezați salata verde, tăiați părțile în jos, pe grătarul grătarului. Grătar 3 până la 4 min. sau până când grătarul este ușor marcat pe ambele părți, întorcându-se după 2 min.
Feliați puiul; așezați pe platou.
Adăugați salată și toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei și a pansamentului.
Se presară cu brânză; stropiți cu pansament.