Salata de pui BBQ cu sos cremos de Avocado este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 413 calorii. 7716 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți coriandru, salată verde, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de pui în sos cremos de Avocado, Salată de pui și Avocado cu pansament cremos slab, și Salată de pui BLT cu sos cremos de pepene galben cu coarne de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați puiul cu sare și piper și grătiți la foc mediu-mare până la fiert, aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte, ungând puiul în sosul BBQ pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Lăsați puiul să se răcească puțin și feliați.Asamblați salata și bucurați-vă!