Salată de pui, fasole Cannellini și anghinare
Simțiți-vă bine de pui, fasole Cannellini, și salata de anghinare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui, anghinare și fasole Cannellini Spezzatino, Supă Picantă De Pui Care Se Simte Bine, și Anghinare și Cannellini Dip fasole.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti pana se inmoaie (4-5 minute).
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute.
Adăugați pui, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în tigaie; saut până la fiert (3-4 minute).
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Combinați maioneza, sucul de lămâie, 1 lingură de mărar proaspăt tocat, turmeric, 1/2 linguriță de sare și 1/2 lingurițăpiper într-un castron mare; bate bine.
Adăugați fasole cannellini, inimi de anghinare și amestec de pui în castron, amestecând pentru a combina. Se răcește 1 oră.
Așezați salata de pui uniform în frunzele de salată butterhead; garnisiți cu 1 1/2 lingurițe de mărar proaspăt tocat.