Salată de pui cu sfeclă prăjită și verdeață de păpădie

Salata de pui cu sfeclă prăjită și verdeață de păpădie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 652 calorii. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma bucățile de nuc, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Ciocolata-Nuca ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Cărbune Arctic cu cremă de hrean, sfeclă dulce-acrișoară și verdeață de păpădie, Salată De Verdeață Amară La Grătar Cu Sfeclă Prăjită, Nuci Pecan Condimentate &, și Verdeață Caldă De Păpădie Cu Pansament De Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați sfecla, uscați-o și puneți-o pe o foaie de copt cu margini. Aruncați cu 1 lingură. ulei și 1/2 linguriță. sare.
Coaceți până se înmoaie când este străpuns, 50 de minute. Prăjiți nucile pe o altă foaie, amestecând des, până la auriu adânc, 6 minute.
Lasă sfecla să se răcească. Între timp, prăjiți chimenul într-o tigaie mică la foc mediu, amestecând, până la o nuanță mai închisă, 2 minute. Se macină grosier într-un mortar sau râșniță de cafea.
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă cu restul de 1/2 cană de ulei, 3/4 linguriță. sare, coaja și sucul de lămâie, șalotă și piper.
Tăiați sfecla și frecați cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta cojile.
Tăiați în pene, punând cele întunecate într-un castron mediu și cele mai deschise într-un alt castron mediu.
Aruncați puiul cu sfeclă ușoară și suficient pansament pentru a acoperi. Aruncați sfecla întunecată cu niște pansament. Într-un castron mare, aruncați verdeața și nucile cu pansamentul rămas, apoi combinați ușor cu amestecul de pui. Aranjați pe un platou și introduceți sfecla întunecată. Condimentați cu mai multă sare după gust, dacă doriți.