Salată de pui cu mandarine

Salată de pui cu mandarine
Salata de pui cu mandarine portocale este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. Acest fel principal are 277 de calorii, 23 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 2,82 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită salată ruptă, zahăr, ceapă verde și piept de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 59%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salată de pui cu mandarine cu sos de iaurt cremos de portocale, vanilie, Salată de pui cu mandarine și Salată de pui cu mandarine și Dijon, cu conținut scăzut de calorii.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați puiul și sosul teriyaki. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați puiul timp de 5-7 minute sau până când nu mai este roz. Dă la rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-un castron mare, combinați salata verde, puiul, portocalele, morcovul, migdalele și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele pentru dressing; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Stropiți peste salată; arunca pentru a acoperi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista