Salată De Pui Caesar Condimentată

Salată De Pui Caesar Condimentată
Salata de pui Caesar condimentată este o fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 362 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de chipsuri de tortilla, salată română ușor ruptă, busuioc și brânză feta de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Pui Caesar Condimentată, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar.

Instrucțiuni

1
Încălziți puiul conform instrucțiunilor de pe pachet folosind cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, cu excepția chipsurilor de tortilla; aruncați ușor. Se acoperă cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista