Salata de pui, Avocado și portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cap la magazin și ridica ceapa, salata verde, portocale buric, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Pui Portocaliu-Avocado, Salată de spanac cu pui, portocale și Avocado, și Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați oțetul, sucul de portocale, uleiul, sarea și piperul proaspăt măcinat până se omogenizează bine. Gatiti pieptul de pui in apa clocotita, sarata 10 minute, sau pana cand puiul nu mai este roz in interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Piper Negru Măcinat
Suc De Portocale
Pui întreg
Oțet
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Scoateți puiul și răciți 5 minute pe o placă de tăiere; felie în benzi lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Transferați puiul cald într-un castron și aruncați cu câteva linguri de pansament. Condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat. Cu un cuțit ascuțit, îndepărtați coaja de portocală și miezul alb din portocale; feliați transversal în runde subțiri. Într-un castron mare, aruncați ceapa și salata verde cu vinaigreta rămasă. Împărțiți între boluri și salate de top cu feliile de pui, portocale și avocado.