Salată de primăvară cu pansament de năsturel
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., salata de primăvară cu pansament de năsturel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1073 calorii, 36g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, brânză pecorino, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de Nasturel cu pansament de var, Salată De Nasturel Cu Sos De Mandarină Tequila, și Salată de Nasturel și Mango cu sos de ghimbir.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare timp de 10-15 minute pana se inmoaie.
Scurgeți și înjumătățiți când este suficient de rece pentru a fi manevrat; pus deoparte. Albiți fasolea decojită și sparanghelul în apă clocotită cu sare timp de 2-3 minute.
Se scurge într-o sită și se răcește sub apă rece.
Scurgeți din nou, pescuiți sparanghelul, apoi îndepărtați cojile exterioare dure din fasole faceți o tăietură în blaturi și scoateți fasolea. Blanch mazărea decojită într-o tigaie separată timp de 1 minut. Aruncați sparanghelul, fasolea, mazărea, cartofii și prosciutto împreună.
Pentru pansament, puneți toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și blitz până când este foarte neted și verde strălucitor. Se condimentează cu sare și piper. Pentru a servi, aruncați frunzele de salată cu o lingură sau două de pansament și aranjați pe farfurii. Puneți amestecul de legume deasupra, condimentați, apoi stropiți peste pansamentul rămas și împrăștiați cu pecorino.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.