Salată De Primăvară

Salată De Primăvară
Spring Power Salad ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, întreagă 30 și pescatariană are 215 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, castraveți, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Brain Power (salată de spanac cu somon, Avocado și afine), Salată De Putere, și Salată De Putere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună zară, ulei de măsline, suc de lămâie și sare și piper. Aruncați ingredientele salatei într-un castron mare. Împărțiți între 4 plăci. Topiți fiecare cu un file de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De SomonFile De Somon
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu pansament.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista