Salată de porumb și Rucola
Salata de porumb și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 192 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, ridichi, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară la sfârșitul verii, Salată De Porumb De Vară Peste Rucola, și Salată de rucola, porumb, ou și fasole.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oțetul, șalota, muștarul și sarea până se îngroașă și se emulsionează. Treceți treptat în ulei de măsline.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați sâmburi de porumb și gătiți timp de 1 minut; se scurge, se clătește cu apă rece până se răcește și se scurge din nou. Într-un castron mare, combinați porumbul, ridichile și rucola.
Într-un mortar, zdrobiți ușor semințele de coriandru (sau puneți semințele într-o pungă de plastic cu fermoar și zdrobiți cu un ciocan sau un sucitor).
Se toarnă pansamentul peste amestecul de rucola și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Presărați salata cu semințe de coriandru zdrobite.