Salată de porumb și fasole neagră cu vinetă de busuioc-Tei

Salată de porumb și fasole neagră cu vinetă de busuioc-Tei
Salata de porumb și fasole neagră cu Vinaigrette de busuioc-Lime ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. Această garnitură are 272 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1312 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, fasole garbanzo și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Salată de porumb și fasole neagră cu vinetă de busuioc-Tei, Salată de Avocado, fasole neagră și porumb cu vinetă de lime-chimen, și Salată de fasole neagră, porumb și ardei roșu cu vinetă de coriandru de tei.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru salată: Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Îndepărtați cojile de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți mătăsurile și înlocuiți cojile. Înmuiați porumbul în apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
4
Scurgeți și așezați pe grătar timp de 10 până la 15 minute. Se răcește complet și se îndepărtează cojile. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați boabele de porumb. Într-un castron mediu, amestecați porumbul la grătar, fasolea neagră, fasolea garbanzo, ardeiul gras și mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
PorumbPorumb
Ardei GrasArdei Gras
Fasole NeagrăFasole Neagră
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuțitCuțit
BolBol
5
Pentru vinetă: într-un castron mic, combinați coaja de tei, sucul de lămâie, oțetul balsamic, busuiocul și chimenul. Adăugați încet uleiul, amestecând constant până când amestecul se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
BusuiocBusuioc
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă vinaigreta peste salată și se aruncă bine. Se dă la frigider timp de 1 oră și se aruncă din nou, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista