Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de porumb la grătar cu creveți marinați. Pentru $ 7.94 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 780 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de canolan, praf de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar, Citrice - creveți marinați cu ceapă la grătar și salată de portocale, și Salată de creveți la grătar cu porumb și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui, dacă este din lemn, înmuiați în apă timp de aproximativ 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Amestecați usturoiul, ardeii chipotle, sucul de lămâie, uleiul de măsline și cilantro, după gust, într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați creveții într-un castron mediu, adăugați marinata și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți creveții din marinată, filetați pe frigarui și gătiți pe grătar timp de aproximativ 1 până la 1 1/2 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați în farfurii de servire și serviți cu salata de porumb alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
8
Preîncălziți grătarul sau broilerul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Frecați porumbul cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați sau fierbeți porumbul timp de 7 minute, întorcându-se sau până când urechile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Canola
Porumb
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Tăiați sâmburii de pe știulete și puneți-le într-un bol mare de amestecare împreună cu roșiile cherry, ardeiul gras roșu, scallions și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Ardei Roșu
Ceapa Verde
Rucola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
12
Într-un castron mic, pregătiți pansamentul amestecând împreună suc de lămâie, ulei de măsline, sare, piper și grătar NEELYS freca uscat, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Aruncați salata cu pansamentul și serviți la temperatura camerei.
14
Se amestecă toate ingredientele într-un castron și se amestecă până se combină. Păstrați într-un recipient etanș până la 6 luni.