Salată De Porumb La Grătar

Salata de porumb la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de boia de ardei, ulei de canolan, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Porumb La Grătar Cu Vinetă De Var Pe Prăjituri De Porumb, 10 mare porumb S Plus porumb la gratar si salata de piper Pasilla, și SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul sau broilerul la foc mediu.
Frecați porumbul cu 2 linguri de ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați sau fierbeți porumbul timp de 7 minute sau până când urechile se rumenesc ușor.
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească.
Scoateți sâmburii din știulete și puneți-l într-un bol mare de amestecare împreună cu roșiile cherry, ardeiul roșu, scallions și rucola.
Într-un castron mic, pregătiți pansamentul amestecând împreună suc de lămâie, ulei de măsline, sare, piper și condimente Neelys Barbeque, după gust.
Aruncați salata cu pansamentul și serviți la temperatura camerei.
Adăugați toate ingredientele într-un castron și amestecați până se combină. Păstrați într-un recipient etanș până la 6 luni.