Salată De Porumb Din Sud-Vest
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de porumb din sud-vest ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de salată, suc picant de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Porumb Din Sud-Vest, Salată De Porumb/Edamame Din Sud-Vest, și Salată De Chipsuri De Porumb Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți sucul de legume, pudra de chili și chimenul în 1 cratiță de 1/2 litru până la fierbere. Se amestecă porumbul și dovlecelul. Acoperiți și gătiți la foc mediu 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede. Se amestecă sarea. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Serviți salata pe frunze de salată, dacă doriți.
Stropiți cu suc de lămâie.