Salată de porumb carbonizată cu busuioc și roșii
![Salată de porumb carbonizată cu busuioc și roșii](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/95856.webp?v=1708597674)
Salata de porumb carbonizată cu busuioc și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Porumb Carbonizată Cu Busuioc Și Roșii, Salată de porumb și dovlecei carbonizați cu var de busuioc, și Skillet - roșii Cherry carbonizate cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune sauîncălziți un grătar cu gaz la mare. Frecați porumbul cu 1 lingurăulei. Grill, întorcându-se frecvent, până când porumbul esteîncărcat și încălzit, 10-12 minute.
Scoateți de pe grătar; când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați sâmburii din știuleți și transferați într-un castron mare. Faceți înainte: porumbul poate fifăcut cu 3 ore înainte.
Să stea la camerătemperatura.
Puneți ceapa într-o strecurătoare și clătițicu apă rece pentru a-și înmuia aroma.
Se amestecă ceapa, restul de 5 linguri ulei, roșii, busuioc, 1/3 cană suc de lămâie și porumb timeinto. Condimentați după gust cu sare, piper și mai mult suc de lămâie,dacă doriți. Faceți înainte: salata poate fi asamblată cu 1 oră înainte.
Lăsați la temperatura camerei.