Salată de portocale și sfeclă

Salată de portocale și sfeclă
Salata de portocale și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 239 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Simply Recipes are 376 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Salată De Sfeclă Și Portocale, salată de sfeclă și mandarină, și Salată de sfeclă, căpșuni și portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti sfecla: puteți fierbe sau prăji sfecla. Pentru a fierbe sfecla, acoperiți sfecla necojită cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 30 de minute sau până când sfecla poate fi ușor străpunsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Dacă preferați să prăjiți sfecla în loc să le fierbeți, înfășurați sfecla necojită în folie de aluminiu și coaceți-le la cuptor la 400 F pentru o oră sau până când sunt gata. (Vezi rețeta noastră de sfeclă prăjită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
După gătit, lăsați sfecla să ajungă la temperatura camerei și îndepărtați cojile. Feliați-le sau împărțiți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Dacă aveți timp, puneți-le într-un castron mic și marinați-le în jumătate din sosul de ulei și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Faceți pansamentul: în timp ce sfecla se gătește, faceți pansamentul punând toate ingredientele pansamentului într-un borcan. Sigilați și agitați până când pansamentul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Compuneți salata: compuneți farfurii individuale de salată cu rucola, câteva felii de portocală, câteva sfeclă, câteva felii de ceapă roșie și câteva nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Dacă doriți puțină culoare adăugată, adăugați ușor câteva felii de portocală în sucul de sfeclă din bolul dvs. de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Lăsați portocalele să absoarbă culoarea sfeclei și să le folosiți în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Presărați pansament peste salatele individuale.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista