Salată de portocale, mozzarella și rachetă
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, portocala de sânge, mozzarella și salata de rachete ar putea fi un minunat fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită, g bile mozzarella, semințe de Mac și ulei de măsline. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne, Salată Farfalle cu rachetă și Mozzarella, și Salată de rachete de piersici și mozzarella cu crutoane balsamice și de casă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se curăță fin 1 din portocale și se amestecă cu ingredientele pentru pansament și câteva condimente.
Tăiați coaja de sus și de jos a fiecărei portocale, apoi așezați fiecare plat pe o scândură. Folosind un cuțit mic, tăiați coaja și miezul din fiecare portocală, lucrând în mișcări descendente până la capăt. Feliați subțire portocalele și împrăștiați-le pe un platou cu mozzarella, rachetă și ceapă.
Stropiți dressingul peste salată și mâncați cu pâine crustă, dacă doriți.