Salată de portocale, curmale și andive cu sos de lămâie-Cardamom

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană? Salata de portocale, curmale și andive cu sos de lămâie-Cardamom ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, zară, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată belgiană de andive, portocale și curmale, Andive, Fenicul Și Parmezan Cu Sos De Curmale De Hamsie, și Salată prăjită de morcovi și Avocado cu sos de portocale și lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, așezați cardamomul într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Combinați cardamomul, Zara și următoarele 5 ingrediente (Zara prin piper).
Pentru a pregăti salata, Aranjați 3 frunze de andive pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată. Completați fiecare cu 3/4 cană secțiuni portocalii, 1/4 cană ridiche, 1/4 cană ceapă, 2 linguri curmale și 1 linguriță mentă.
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură de pansament.