Salată de portocale, curmale și andive cu sos de lămâie-Cardamom
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană? Salata de portocale, curmale și andive cu sos de lămâie-Cardamom ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, zară, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată belgiană de andive, portocale și curmale, Andive, Fenicul Și Parmezan Cu Sos De Curmale De Hamsie, și Salată prăjită de morcovi și Avocado cu sos de portocale și lămâie.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, așezați cardamomul într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2
Combinați cardamomul, Zara și următoarele 5 ingrediente (Zara prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Pentru a pregăti salata, Aranjați 3 frunze de andive pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată. Completați fiecare cu 3/4 cană secțiuni portocalii, 1/4 cană ridiche, 1/4 cană ceapă, 2 linguri curmale și 1 linguriță mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
Andive
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Date
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură de pansament.