Salată de portocale cu sfeclă și fenicul

Salată de portocale cu sfeclă și fenicul
Salata de portocale cu sfeclă și fenicul este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 151 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de portocale, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți, Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila, și Sfeclă de aur și salată de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați sfecla pe un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci ușor uns. (Dacă utilizați sfeclă roșie și aurie, separați-o pe diferite părți ale tigaiei pentru a preveni sângerarea roșului pe Auriu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă 2 linguri de oțet balsamic și următoarele 4 ingrediente peste sfeclă; condimentează cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până se înmoaie. Descoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei, rezervând suc de sfeclă. Cojiți sfecla (vezi sfaturile, mai jos) și feliați în runde de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Separați frunzele de andive și rupeți radicchio în bucăți mari; aranjați pe un platou mare sau un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Strat de sfeclă, portocale, fenicul și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Bateți muștarul și restul de 2 linguri de oțet balsamic în suc de sfeclă rezervat; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Se servește cu salată.
9
Garnisiți, dacă doriți.
1
Puteți folosi diferite soiuri de sfeclă în mod interschimbabil. Sfecla întreagă pentru bebeluși este drăguță într-o salată. De asemenea, îmi plac sfecla galbenă atât pentru aroma lor blândă, cât și pentru culoarea frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Prăjiți sfeclă pentru cea mai bună aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Cojiți sfecla cu mâna după ce sunt fierte. Coaja alunecă ușor, dar poate fi dezordonată-purtați mănuși și șorț și frecați pielea cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Nu clătiți sfecla decojită sub apă curgătoare. Vei spăla aroma minunată pe care tocmai ai gătit-o în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Frecați ușor o piatră ponce peste degetele cu săpun dacă sfecla vă pătează mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista