Salata de portocale cu sfeclă și fenicul este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 151 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de portocale, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți, Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila, și Sfeclă de aur și salată de portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sfecla pe un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci ușor uns. (Dacă utilizați sfeclă roșie și aurie, separați-o pe diferite părți ale tigaiei pentru a preveni sângerarea roșului pe Auriu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De Aur
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă 2 linguri de oțet balsamic și următoarele 4 ingrediente peste sfeclă; condimentează cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până se înmoaie. Descoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei, rezervând suc de sfeclă. Cojiți sfecla (vezi sfaturile, mai jos) și feliați în runde de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Separați frunzele de andive și rupeți radicchio în bucăți mari; aranjați pe un platou mare sau un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Strat de sfeclă, portocale, fenicul și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Bateți muștarul și restul de 2 linguri de oțet balsamic în suc de sfeclă rezervat; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se servește cu salată.
9
Garnisiți, dacă doriți.
1
Puteți folosi diferite soiuri de sfeclă în mod interschimbabil. Sfecla întreagă pentru bebeluși este drăguță într-o salată. De asemenea, îmi plac sfecla galbenă atât pentru aroma lor blândă, cât și pentru culoarea frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Sifonada De Frunze De Kale
2
Prăjiți sfeclă pentru cea mai bună aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
3
Cojiți sfecla cu mâna după ce sunt fierte. Coaja alunecă ușor, dar poate fi dezordonată-purtați mănuși și șorț și frecați pielea cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Nu clătiți sfecla decojită sub apă curgătoare. Vei spăla aroma minunată pe care tocmai ai gătit-o în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Frecați ușor o piatră ponce peste degetele cu săpun dacă sfecla vă pătează mâinile.