Salată de portocale cu fasole neagră și mandarină

Salata de fasole neagră și mandarină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 278 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, portocale mandarine în sirop, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie, Salată de Mango de fasole neagră din Caraibe cu sos de ghimbir portocaliu, și Salată De Portocale Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți portocalele, rezervând 1 1/2 linguri sirop; puneți portocalele deoparte.
Combinați siropul, oțetul și următoarele 5 ingrediente (oțet prin piper); se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Adăugați portocale, brânză, ceapă roșie, usturoi și fasole; se amestecă bine.
Se servește pe farfurii căptușite cu salată.