Reteta Salata de porc Teriyaki este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest fel principal are 295 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați migdale albite, morcov, păstăi de mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sfaturile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Carne De Porc Teriyaki Donburi, Carne de porc teriyaki la grătar cu salată de Mango-tăiței, și Cotlete de porc Crockpot Peking cu legume Lo Mein și salată Teriyaki ușoară (Opțiuni fără carne!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.Gatiti carnea de porc in ulei 6 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana cand nu mai roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Agitați sucul de ananas rezervat, oțetul de orez, uleiul, sosul hoisin șigingerroot într-un recipient bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Sos Hoisin
Oțet De Orez
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Gătit
3
Se amestecă bucăți de ananas, carne de porc și ingredientele rămase în marecastron.