Salată De Poblano Prăjită
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata poblano prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 29 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de cilantro, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Poblano prăjită și salată de cartofi dulci, Salată de poblano prăjită cu porumb și foc cu Cilantro, și Cina in seara asta: salata de cartofi noi prăjită cu Poblano Mayo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți feliile de ceapă cu 1 lingură de ulei de măsline. Grătar, fără capac de grătar, la foc mare (400 până la 50
6 până la 8 minute sau până la licitație.
Tăiați fiecare felie în jumătate; deoparte.
Grill ardei poblano chile și ardei gras roșu, fără capac de grătar ,la foc mare (400 până la 50
6 până la 10 minute sau până când pielea este blisterată și înnegrită.
Așezați ardeii într-o pungă cu fermoar greu; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Tăiați ardeii în fâșii de 1/2 inci.
Combinați ceapa, ardeii, 1 linguriță de ulei și ingredientele rămase; aruncați ușor.