Salată De Platou Cu Creveți Louis

Salată De Platou Cu Creveți Louis
Salata de platou cu creveți Louis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 343 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com.dacă aveți la îndemână avocado, varză, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Platou Cu Creveți Louis, Sandwich Cu Salată De Creveți Louis, și Salată Louis De Creveți La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pe platoul mare de servire, aranjați varza, creveții, slănina, ardeiul gras și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
VarzăVarză
CrevețiCreveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2
Stropiți pansament peste salată.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista