Salată de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți
Salata de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, bulb de fenicul, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market, Salată de portocale cu sfeclă și fenicul, și Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați sfecla, puneți-le pe o foaie mare de folie, stropiți cu 1 linguriță. uleiul de măsline și înfășurați cu folie. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță, 30 până la 60 de minute. Desfaceți și lăsați să se răcească.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună restul de 4 linguri. ulei de măsline, oțet, usturoi, sare și muștar. Puneți pansamentul deoparte.
Tăiați verdeața cu pene și tulpinile din fenicul (cu excepția supei, dacă doriți) și feliați bulbul cât mai subțire posibil. Puneți în castron cu pansament. Se toacă fin ceapa verde și se adaugă în castron. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Cu o lingură cu fante, ridicați feniculamestec de ceapă verde din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între 6 farfurii, aranjând salata pe un sfert din fiecare farfurie.
Curățați, semănați și tocați castraveți. Puneți în castron cu dressing și presărați cu piper. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Ridicați castravetele din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între farfurii, aranjând lângă salata de fenicul.
Tăiați miezurile din porumb și puneți-le într-un castron cu pansament. Se toacă 4 frunze de busuioc și se adaugă în castron. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Ridicați porumbul și busuiocul din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între farfurii, aranjând lângă castravete.
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați cojile, tăiați sfecla în bucăți de mușcătură și puneți-o într-un castron cu pansament. Aruncați cu restul pansamentului și împărțiți uniform între farfurii, aranjând în sfertul rămas al fiecărei farfurii.
Tăiați frunzele de busuioc rămase în panglici subțiri și presărați peste salată.
Se servește cu sare cu cereale grosiere, pentru stropire după gust.