Salată de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți
Salata de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, bulb de fenicul, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market, Salată de portocale cu sfeclă și fenicul, și Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați sfecla, puneți-le pe o foaie mare de folie, stropiți cu 1 linguriță. uleiul de măsline și înfășurați cu folie. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță, 30 până la 60 de minute. Desfaceți și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună restul de 4 linguri. ulei de măsline, oțet, usturoi, sare și muștar. Puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați verdeața cu pene și tulpinile din fenicul (cu excepția supei, dacă doriți) și feliați bulbul cât mai subțire posibil. Puneți în castron cu pansament. Se toacă fin ceapa verde și se adaugă în castron. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Cu o lingură cu fante, ridicați feniculamestec de ceapă verde din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între 6 farfurii, aranjând salata pe un sfert din fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Curățați, semănați și tocați castraveți. Puneți în castron cu dressing și presărați cu piper. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Ridicați castravetele din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între farfurii, aranjând lângă salata de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați miezurile din porumb și puneți-le într-un castron cu pansament. Se toacă 4 frunze de busuioc și se adaugă în castron. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Ridicați porumbul și busuiocul din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între farfurii, aranjând lângă castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Culese Crengute De Marar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați cojile, tăiați sfecla în bucăți de mușcătură și puneți-o într-un castron cu pansament. Aruncați cu restul pansamentului și împărțiți uniform între farfurii, aranjând în sfertul rămas al fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Tăiați frunzele de busuioc rămase în panglici subțiri și presărați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
9
Se servește cu sare cu cereale grosiere, pentru stropire după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă