Salată de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți

Salată de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți
Salata de piață cu porumb, sfeclă, fenicul și castraveți este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, bulb de fenicul, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market, Salată de portocale cu sfeclă și fenicul, și Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați sfecla, puneți-le pe o foaie mare de folie, stropiți cu 1 linguriță. uleiul de măsline și înfășurați cu folie. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță, 30 până la 60 de minute. Desfaceți și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună restul de 4 linguri. ulei de măsline, oțet, usturoi, sare și muștar. Puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați verdeața cu pene și tulpinile din fenicul (cu excepția supei, dacă doriți) și feliați bulbul cât mai subțire posibil. Puneți în castron cu pansament. Se toacă fin ceapa verde și se adaugă în castron. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Cu o lingură cu fante, ridicați feniculamestec de ceapă verde din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între 6 farfurii, aranjând salata pe un sfert din fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Curățați, semănați și tocați castraveți. Puneți în castron cu dressing și presărați cu piper. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Ridicați castravetele din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între farfurii, aranjând lângă salata de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Tăiați miezurile din porumb și puneți-le într-un castron cu pansament. Se toacă 4 frunze de busuioc și se adaugă în castron. Aruncați pentru a acoperi cu pansament. Ridicați porumbul și busuiocul din castron (lăsând în urmă excesul de pansament) și împărțiți uniform între farfurii, aranjând lângă castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați cojile, tăiați sfecla în bucăți de mușcătură și puneți-o într-un castron cu pansament. Aruncați cu restul pansamentului și împărțiți uniform între farfurii, aranjând în sfertul rămas al fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Tăiați frunzele de busuioc rămase în panglici subțiri și presărați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
9
Se servește cu sare cu cereale grosiere, pentru stropire după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista