Salată de pere și spanac cu vinetă parmezană

Salată de pere și spanac cu vinetă parmezană
Salata de pere și spanac cu vinaigretă de parmezan este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pere anjou SUA, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de pere de spanac cu vinetă de ciocolată, Salată De Pere Și Spanac Cu Vinetă De Afine, și Salată de spanac și pere cu vinetă de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați oțetul balsamic, sucul de lămâie și sarea. Se unge cățelul de usturoi în amestec și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Spălați și uscați spanacul și frunzele de salată. Rupeți în bucăți de mușcătură și puneți-le într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate și feliați pe lungime cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
4
Tăiați Pera în jumătate și miez. Felie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
5
Turnați încet uleiul de măsline în amestecul balsamic-lămâie, amestecând constant până când uleiul este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați parmezan și mai multe măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Piper NegruPiper Negru
7
Stropiți cantitatea dorită de vinaigretă peste verdeață și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
VerziiVerzii
8
Adăugați perele și feniculul cu pansament suplimentar și aruncați din nou pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PerePere
9
Folosiți un cojitor de legume pentru a adăuga bucle subțiri de parmezan pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista