Salată de pepene verde cu mentă și Prosciutto crocant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pepene verde cu mentă și Prosciutto crocantă. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână scallions, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de mazăre și mentă cu fâșii crocante de prosciutto, Stive de dovlecei și brânză de capră cu mentă proaspătă, nuci de pin și Prosciutto crocant, și Salată De Pepene Verde-Prosciutto.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Aranjați prosciutto într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți până la crocant, 8 până la 10 minute. Tăiați și aruncați coaja de pe pepene verde.
Tăiați carnea în triunghiuri groase de 1/4 inci.
Așezați pepenele verde în servirea vaselor și presărați cu ridichi, scallions, mentă și arahide.
Stropiți cu sucul de lămâie și uleiul. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Rupeți prosciutto-ul în bucăți și presărați peste salată înainte de servire.