Salată de pepene verde cu frunze de mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de pepene verde cu frunze de mentă. Pentru 1,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 217 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză feta, mentă, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1699 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Salată de pepene verde cu frunze de mentă, Salată De Mentă Cu Pepene Verde, și Salată de pepene verde cu mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați carnea din pepene galben și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii, îndepărtând și aruncând semințele și dați deoparte. Curățați și feliați ceapa în inele.
Într-un castron mic, combinați oțetul, sarea, piperul și bateți până se dizolvă sarea. Bateți încet uleiul de măsline, câteva picături la un moment dat.
Adăugați menta tocată, gustați și reglați condimentele.
Într-un castron mare, combinați pepenele galben, ceapa și feta.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de pepene galben și se aruncă ușor până când totul este acoperit și amestecat uniform.
Garnisiți cu crenguțe de mentă.
Pentru a servi, împărțiți salata între farfurii individuale și garnisiți cu frunze de mentă.
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner
Salata de pepene verde funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Pedroncelli selecție semnătură Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay]()
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung și persistent.