Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pepene verde cu creveți la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 496 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de salată pentru copii, tarhon, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de creveți curry cu pepene verde la grătar, Creveți fierbinți și acri la grătar cu salată de pepene verde, și Pepene verde și creveți la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, curățați castraveții cu zahărul, oțetul de orez și sarea. Se strecoară piureul printr-o sită fină așezată peste un castron mediu. Dați la frigider apa de castraveți până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Culese Crengute De Marar
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, aruncați pepenele roșu și galben cu roșiile, castraveții, șalotele, uleiul de măsline extravirgin, sucul de lămâie și tarhonul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pepene Verde
Culese Crengute De Marar
Frișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Cu puțin timp înainte de servire, aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mare, aruncați creveții cu uleiul de măsline pur și condimentați cu sare și piper. Grătiți creveții la foc mare până se rumenesc și doar fierți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți salata de pepene verde în 4 boluri puțin adânci. Aranjați creveții la grătar deasupra. Puneți apa de castraveți în fiecare castron, acoperiți cu verdeața de salată pentru bebeluși și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La Grătar
Verzii
Pepene Verde
Culese Crengute De Marar
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat