Salată de Paste MOP-it-up ciuperci, ardei și ceapă salată de Paste cu Pesto de ardei roșu

Salată de Paste MOP-it-up ciuperci, ardei și ceapă salată de Paste cu Pesto de ardei roșu
MOP-it-up salata de paste ciuperci, ardei si ceapa salata de Paste cu Pesto ardei rosu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Paste slabe cu cârnați italieni, ardei, ceapă și ciuperci, Paste cu ceapă caramelizată, ciuperci și ardei gras, și Paste cu chiftele de cârnați, ardei și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare cu apă pentru a fierbe pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Combinați ardeii prăjiți, usturoiul, nucile de pin, pătrunjelul, sarea și piperul și brânza într-un robot de bucătărie. Porniți procesorul și fluxul în uleiul de măsline extravirgin pentru a forma un sos gros, sub formă de pastă. Reglați condimentele și transferați sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați sare în apa clocotită și gătiți pastele la al dente, scurgeți și răciți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scurgeți bine a doua oară.
5
Adăugați paste fierte, răcite în sosul pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați ingredientele rămase în castron și aruncați pentru a acoperi uniform salata. Reglați sarea și piperul după gust și serviți sau răciți până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista