Salată De Paste De Primăvară

Salată De Paste De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de paste de primăvară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, coajă de lămâie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Paste De Primăvară, Salată De Paste Grecești De Primăvară, și Salată de paste de ton cu legume de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pansament: într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, muștarul Dijon, mierea, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru paste: aruncați pastele cu sparanghelul, mazărea, ardeii prăjiți, roșiile, șalotele și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Se toarnă pansamentul peste salată, aruncând pentru a acoperi.
5
Lăsați salata să stea puțin pentru a absorbi toată aroma.
6
Când este gata de servit, castrați-l și radeți niște salată de ricotta deasupra pentru a sigila afacerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista