Salată de paste cu vinete, dovlecei și dovlecei

Salata de paste cu vinete, dovlecei și dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 306 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați squash, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de paste cu vinete, dovlecei și dovlecei, Zucchini la grătar, vinete cu lămâie și salată de Paste Porter, și Salată de paste de legume prăjite cu vinete, dovlecei și brânză Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți un pui de carne sau pregătiți un foc de cărbune la cald mediu. Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și așezați-le cu fața în jos pe o tigaie de prăjire sau tăiați-le cu fața în sus pe grătarele unse. Fierbeți sau grătați până când pielea este încrețită și tare, aproximativ 15 minute.
Se transferă într-un castron mare și se acoperă cu folie de plastic. Puneți deoparte la abur timp de 10 până la 15 minute.
Transferați pe o suprafață de lucru și răzuiți cu grijă carnea, aruncând pielea. (Vinetele vor fi fierbinți, așa că folosiți un prosop de bucătărie pentru a ține un capăt în timp ce răzuiți carnea cu o lingură mare.)
Adăugați dovlecelul și dovlecelul Galben în apă clocotită și readuceți la fierbere. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand se inmoaie. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta, a transfera într-o strecurătoare și a alerga sub apă rece.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se usucă. Păstrați apa la fierbere completă.
Adăugați pastele în apă clocotită și gătiți până la al dente, 10 până la 12 minute, în funcție de instrucțiunile pachetului.
Scurgeți și rulați sub apă rece. Se agită ciocanul pentru a îndepărta cât mai multă apă posibil și se pun pastele într-un castron mare.
Adăugați ulei, oțet, vinete, dovlecei și dovlecei. Se amestecă busuiocul; se aruncă bine și se condimentează generos cu sare și piper.
Serviți la temperatura camerei.