Salată de Paste cu ton și papion în stil grecesc

Salată de Paste cu ton și papion în stil grecesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Paste Tunan și papion în stil grecesc. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 594 calorii, 22g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Un amestec de ulei de măsline, brânză feta, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Salată De Ton În Stil Grecesc, Salată De Paste În Stil Grecesc, și Salată De Paste În Stil Grecesc.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista