Salată De Paste Cu Somon Curry

Salată De Paste Cu Somon Curry
Salata de paste de somon curry necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 188 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, iaurt, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caribbean Jerk Salmon cu ananas curry și salată de brânză de capră + salată de fructe, Salată de paste curry, și Salată De Paste De Pui Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele pe pachet; scurgeți și clătiți. Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, combinați ingredientele de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă pansament peste salată; arunca. Refrigerați sau serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista