Salată De Paste Cu Papion

Salata de paste cu papion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 328 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de paste cu papion, Salam oscar mayer, pansament cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Paste cu coajă de mare sau salată de Paste Wheelie, Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece, și Salată de Paste vegetale prăjite cu paste de linte de dovlecel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere.
Tăiați salamul în benzi de 1/4 inch; benzi separate.
Aruncați toate ingredientele într-un castron mare; capac.
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.