Salată De Paste Cu Migdale Prăjite

Salată De Paste Cu Migdale Prăjite
Salata de paste de migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți migdale, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Romanesco și paste de migdale prăjite, Salată De Pepene Galben, Căpșuni Și Migdale Prăjite, și Sandvișuri Cu Salată De Pui Cu Migdale Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și coaceți, aruncând ocazional, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Între timp, aduceți la fierbere o oală cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează, apoi scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Transferați într-un bol de servire și aruncați cu uleiul de măsline, parmezanul, sucul de lămâie, șalotul, cimbru, 1 linguriță de sare și aproximativ jumătate din migdale. Condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu migdalele rămase și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Fotografie de Anna Williams
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista