Salată De Paste Cu Migdale Prăjite

Salată De Paste Cu Migdale Prăjite
Salata de paste de migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți migdale, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Romanesco și paste de migdale prăjite, Salată De Pepene Galben, Căpșuni Și Migdale Prăjite, și Sandvișuri Cu Salată De Pui Cu Migdale Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și coaceți, aruncând ocazional, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, aduceți la fierbere o oală cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează, apoi scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Transferați într-un bol de servire și aruncați cu uleiul de măsline, parmezanul, sucul de lămâie, șalotul, cimbru, 1 linguriță de sare și aproximativ jumătate din migdale. Condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu migdalele rămase și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Fotografie de Anna Williams
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista