Salată de paste cu fasole neagră

Salată de paste cu fasole neagră
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Salata de paste cu fasole neagră ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 83 de cenți per porție, obțineți un fel principal care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 227 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați fasole neagră, ardei gras, paste penne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 59%. Rețete similare includ salata de paste cu fasole neagră de sud-vest, salată de paste cu fasole neagră de sud-vest și boluri cu paste cu fasole neagră de sud-vest.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste in apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Se pune intr-un bol; se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate14
Revista