Salată de Paste cu brânză albastră, ciuperci și spanac

Salata de Paste cu brânză albastră, ciuperci și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 682 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați button mushroom, muștar dijon, ceașcă de ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste cu sos de spanac cu brânză albastră, Salată De Spanac Cu Brânză Albastră, și Salată de spanac și brânză albastră.
Instrucțiuni
Agitați sau bateți împreună ulei, oțet, muștar și suc de lămâie pentru a forma o emulsie.
Clătiți, rotiți uscat și tocați mărunt frunzele de spanac.
Se sotează până se înmoaie în ulei de măsline, spray de gătit sau se folosește o tigaie antiaderentă. Strângeți cu lămâie din fructe și sare ușor în timpul procesului de gătit.
Îndepărtați murdăria de ciuperci. Feliați subțire.
Se sotează până se rumenesc.
Se scurge bine, se combină cu spanacul.
Adăugați jumătate din amestecul de salată.
Amestecați cealaltă jumătate din sosul de salată în pastele rotini reci.
Combinați spanacul, ciupercile și pastele.
Se răcește câteva ore, cel puțin trei până la patru. Se acoperă cu brânză albastră și nuci pecan înainte de servire.