Salată de Paste Cavatappi cu Pesto de nuci-salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Paste Cavatappi cu Pesto de nucă-salvie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 225 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați rucola ruptă, șalotă, paste cavatappi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Pesto De Nuc Salvie, Pesto De Salvie De Nuc Paleo, și Dovleac de ghindă cu Pesto de pătrunjel, salvie și nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor dovleceii cu spray de gătit; presărați uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând după 10 minute. Se răcește ușor dovlecelul.
Combinați 1/4 linguriță de sare, pătrunjel și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin, răzuind părțile laterale. Cu procesorul pornit, turnați încet bulionul prin jgheabul alimentar, procesând până se omogenizează bine.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, dovlecei, paste și pesto într-un castron mare și aruncați bine pentru a acoperi.
Adăugați rucola, șalotă și piper; aruncați pentru a combina.