Salată De Papion De Pui

Salată De Papion De Pui
Salata de papion de pui este o fără lactate felul principal. O porție conține 298 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei iute, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui Deluxe și folie de salată de pui, Salată Duminica: salată de pui și porumb la grătar cu vinetă de iaurt grecesc, și Salată de pui chinezească fără vină – această salată este ușoară, sănătoasă și plină de aromă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; clătiți cu apă rece și scurgeți. Se răcește complet. Pentru dressing, combinați ardeii iute, sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, chimenul, zahărul și sosul de ardei iute într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
PastePaste
ZahărZahăr
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați pastele, puiul, roșiile, ceapa și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansament și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista