Salată de Papaya, Mango și Grapefruit

Salată de Papaya, Mango și Grapefruit
Salata de Papaya, Mango și Grapefruit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați var, sare, mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Mango și Papaya, Salată De Mango, Ananas Și Papaya, și Creveți la grătar cu salată verde de Papayan și Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați sucul, uleiul, sarea și piperul, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Stropiți pansamentul peste fructe; presărați cu mentă. Aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista