Salată de orez și fasole neagră cu sos de chimen

Salată de orez și fasole neagră cu sos de chimen
Salata de orez și fasole neagră cu sos de chimen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 83 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole, coriandru, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați Salată de fasole neagră cu pansament de tei-chimen, SALATĂ DE FASOLE NEAGRĂ, BROCCOLI ȘI AVOCADO + PANSAMENT TAHINI CU CHIMEN LIME, și Salată mexicană de fasole neagră cu sos de chimen, Lime și boia afumată {vegan} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti orezul, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați orez; gatiti 1 minut. Se amestecă turmeric și 1/2 linguriță de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Adăugați 3 1/3 căni de apă și 1/2 linguriță de sare; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți de pe foc; descoperiți și răciți la temperatura camerei.
5
Adăugați porumb și următoarele 6 Ingrediente (porumb prin fasole neagră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Pentru a pregăti pansamentul, încălziți 1 linguriță de chimen într-o tigaie mică antiaderentă la foc mic timp de 30 de secunde sau doar până când este parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc. Se amestecă 6 linguri de suc de lămâie și următoarele 4 ingrediente (suc de lămâie prin usturoi). Se amestecă în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Pentru a pregăti toppingul, combinați Roșia, 1 lingură suc de lămâie și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Așezați amestecul de orez pe un platou de servire; lingură topping de roșii peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista