Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju

Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju
Salata de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalote tăiate cubulețe fine, sare, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Orez Sălbatic Cu Galbenele, Vișine Și Caju, Salată de orez cu nuci, naut și vișine, și Biscuiți Cu Zahăr Fără Smântână Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți caju crud cu apă; înmuiați 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju CrudCaju Crud
ApăApă
2
Scurgere.
3
În robotul de bucătărie, puneți caju scurs, sare și suc de lămâie. (Ne-a plăcut această lămâie. Dacă doriți să mascați mai mult gustul, folosiți mai puțin suc de lămâie.) Acoperiți; procesați, turnând 1/2 cană de apă până când" crema " a atins consistența dorită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore pentru a-l lăsa să se îngroașe și mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CajuCaju
CremăCremă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
În cratița de 4 litri, așezați orezul sălbatic; acoperiți cu 6 căni de apă fierbinte. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți căldura până când apa rămâne la fierbere medie-Tare. Gatiti orezul aproximativ 20 de minute, urmarind sa va asigurati ca apa nu se evapora, pana cand orezul este fraged. (Sau reduceți căldura la minim și fierbeți încet, aproximativ 45 până la 50 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
6
Se scurge și se lasă deoparte.
7
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ulei. Când uleiul se învârte în tigaie, adăugați chanterelles și gătiți, amestecând, pentru câteva momente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând. Aruncați tarhonul și gătiți aproximativ 2 minute sau până când își eliberează parfumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TarhonTarhon
10
Adăugați cireșe și caju prăjit. Gatiti o clipa, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CajuCaju
11
Adăugați orez sălbatic și gătiți până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
12
Se servește cald cu smântână de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CajuCaju
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții20
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista