Salată De Orez Sălbatic Cu Aromă De Portocale Cu Nuci Pecan Prăjite Și Ra Auriu
Nevoie de o fără gluten, primal și întreg 30 de feluri principale? Salata de orez sălbatic cu aromă de portocale, cu nuci pecan prăjite și Ra auriu, ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 9,4 USD pe porție. O porție conține 1264 calorii, 16g de proteine, și 72g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, oțet distilat, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Orez Sălbatic Cu Cireșe Uscate Și Nuci Pecan Prăjite, Orez sălbatic și castane parfumate cu portocale, și Prosciutto și salată de portocale cu COMT aprox. și nuci pecan prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Clătiți orezul într-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați orezul și lichidul de gătit într-o tigaie mare, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 30-45 de minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult orezul, doriți să fie puțin mestecat, deoarece va absorbi pansamentul mai târziu. După ce orezul este gătit, folosiți o strecurătoare fină pentru a clăti orezul sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați orezul clătit și bine strecurat într-un castron mare.Prăjiți nucile pecan într-un cuptor de 191° timp de 10-12 minute (reduceți timpul dacă nucile sunt tocate), amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și răciți în cameră temperature.To faceți pansament, într-un castron mic amestecați coaja de portocală, sucul de portocale, coaja de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul ras și oțetul alb distilat (puteți adăuga și puțin ulei de măsline, dacă doriți).în vasul mare cu orez, combinați stafidele aurii, pătrunjelul tocat, coriandrul tocat și amestecul de pansament.