Salată de orez roșu și Quinoa cu portocale și fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orez roșu și salată de Quinoa cu portocale și fistic. Această rețetă face 30 de porții cu 80 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de rucola pentru copii, quinoa, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată de orez roșu și Quinoa cu portocale și fistic, Salată de Quinoa cu caise și fistic, și Salată de Quinoa roșie cu citrice și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere 2 cratițe medii cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați quinoa în 1 cratiță și orezul roșu în cealaltă. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 12 minute pentru quinoa și 35 de minute pentru orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgeți boabele și întindeți-le pe foi de copt pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Lasă să se răcească.
7
Într-un castron mare, combinați sucul de portocale, coaja de portocală, sucul de lămâie, usturoiul și restul de 3 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilor
Pentru Ungerea Insertului
Coaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați quinoa, orezul, ceapa, caisele, fisticul și scallions și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper