Salata de orez cu curry este o rețetă indiană care servește 4. Acest aperitiv are 699 de calorii , 15 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați orez, sare, alune prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , ceea ce este destul de bun. Încercați curry cu kofat/bulgări de carne , curry de chifteluțe (curry kofta) și pui cremos de curry cu orez galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați orezul, măslinele, alunele și ceapa. Într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie și condimentele. Se amestecă ușor în amestecul de orez. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat