Salata de orez este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de orez brun și mere cu orez minut, Orez Kerabu (Salată De Orez), și Salată de pui și orez sălbatic: o salată consistentă, sărată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
4
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere și se scoate imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se scoate din apa fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Clătiți mazărea congelată sub apă rece. Se strecoară și se pune într-un bol mare de amestecare.
Adăugați ouă, orez, țelină, ceapă și pimiento; aruncați pentru a combina și puneți deoparte. Într-un castron separat, amestecați maioneza împreună cu muștarul, sucul de lămâie, gustul, tonul, mărarul, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Crengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați la amestecul de legume și aruncați pentru a combina. Acoperiți și dați-l la frigider pentru cel puțin 4 ore. Aruncați încă o dată înainte de servire.