Salata de năut și cartofi de inspirație tunisiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 234 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, harissa, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, Salată De Naut De Inspirație Thailandeză, și Cina În Seara Asta: Supă Tunisiană De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați într-un recipient mare de depozitare și adăugați toate ingredientele rămase. Se amestecă bine și se dă la frigider cel puțin o oră pentru a permite aromelor să se amestece.
2
Adăugați sare după gust și serviți în pitas sau altă pâine sau cu salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)