Salată de năut marinată cu ridichi și castraveți
Salata de năut marinată cu ridichi și castraveți este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, castraveți kirby, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de castraveți marinați cu ridichi, mărar și creveți, Salată marinată de fenicul crud cu ridichi, morcov și verdeață de primăvară, și Salată De Năut Marinată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, coaja de lămâie și chimenul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați nautul și lăsați la marinat cel puțin 25 de minute, amestecând ocazional. Chiar înainte de servire, amestecați castraveții, ridichile, ceapa și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.